Aanmelden DECT handset op Gigaset N300A-IP basisstation

08-05-2014 10:49

Procedure voor het aanmelden van een DECT handset op een Gigaset N300A-IP basis station.

U dient de aanmelding van de handset gelijktijdig zowel op de handset stap 1 als op het basisstation stap 2 starten.

Stap 1: Op de handset
Start het aanmelden op de handset zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van de handset.
In het display verschijnt de melding, dat er een basisstation wordt gezocht waarbij de handset kan worden aangemeld.

Stap 2: Op het basisstation
Druk binnen 60 seconden lang op de aanmeld-/paging-toets van het basisstation (circa 3 seconden).
Hierna zal het IP adres van het basisstation worden weergegeven op het display van de handset.

Als de handset het basisstation heeft gevonden, wordt u gevraagd de systeem-PIN van het basisstation in te voeren.
Voer de systeem-PIN van het basisstation in via de handset (standaardinstelling "0000").

Nadat de aanmelding is voltooid, schakelt de handset over naar de ruststand.
Op het display wordt het interne nummer van de handset weergegeven, bijvoorbeeld INT 1. Herhaal de procedure als dit niet het geval is.

Direct na het aanmelden zijn alle verbindingen van het basisstation aan de handset toegewezen als inkomende lijnen (inkomende oproepen worden op de handset gesignaleerd en kunnen worden beantwoord).

Hierna dient de nummer toewijzing gecontrolleerd te worden. Dit dient gedaan te worden via de web interface of bij bepaalde handsets kan dit ook via handset gedaan worden.