Telefonie tijdelijk doorschakelen

07-12-2022 00:15

Deze instructie beschrijft het tijdelijk doorschakelen van telefonie met een 3CX omgeving.
als voorwaarde dient de betreffende extentie wel in de ring group te staan ofwel normaal over te gaan als er gebeld wordt.

Deze doorschakeling kan worden ingesteld via de mobiele app of via de desktop of web app.

Tijdelijke doorschakeling instellen via mobiele app
Klik binnen de App op uw smartphone op het status icoon, rechtboven.
Klik op het potlood icoon van de gewenste stand.
In dit voorbeeld gebruiken we de stand Business Trip.
Selecteer bij (Interne oproepen) Doorschakelen de optie Extern nummer.
Vul het gewenste nummer in om naartoe door te schakelen.
Herhaal dit ook voor externe oproepen.

Optioneel kan er gekozen worden of deze doorschakeling ook buiten kantoortijd dient plaats te vinden.

Klik op OPSLAAN om de instellingen op te slaan.

Tijdelijke doorschakeling instellen via desktop of web app
Klik binnen de App op uw desktop klik op ... in het linker menu en daarna op Instellingen.
Klik op het potlood icoon van de gewenste stand.
Klik op Status.
In dit voorbeeld gebruiken we de stand Business Trip.
Klik op Business Trip
Selecteer bij (Interne oproepen) Doorschakelen de optie Extern nummer.
Vul het gewenste nummer in om naartoe door te schakelen.
Herhaal dit ook voor externe oproepen.

Optioneel kan er gekozen worden of deze doorschakeling ook buiten kantoortijd dient plaats te vinden.

Klik op OPSLAAN om de instellingen op te slaan.

Labels: 3cx, afwezig, doorschakeling