Aanmaken PBX Manager beheerder

12-07-2022 00:15

Deze instructie beschrijft het aanmaken van een extra beheerdersaccount voor de PBX Manager.
Voor het aanmaken van een gebruikersaccount voor de PBX Manager, lees hier meer.

Met een beheerdersaccount kan een gebruiker of externe beheerder de gehele PBX omgeving beheren.

Stap 1: Inloggen op PBX Manager
Log in met uw admin account, lees hier meer.

Stap 2: Extra gebruiker aanmaken
Navigeer naar: Accounts > Users
Klik op ADD om een nieuwe gebruiker toe te voegen.
Vul de onderstaande velden in:
Username: naar eigen wens invullen
Password: naar eigen wens invullen
Email: vul e-mail adres is
Groups: selecteer admin
Klik op SAVE om de instellingen op te slaan.
Overige velden zijn optioneel

Hierna kan de gebruiker met deze gegevens inloggen op de PBX Manager.
De gebruikersnaam is de gekozen gebruikersnaam@bedijfsnaam.pbx.business-isp.nl