Provisioning Polycom toestellen - handmatig

04-02-2020 01:53

Deze instructie is voor het instellen van de provisioning van een Polycom toestel.
Klik hier voor Uitleg en kosten automatische configuratie toestellen (provisioning).

Stap 1: Inloggen op webinterface van toestel
Vul het IP adres van het basisstation in een webbrowser in en druk op enter.
Username: admin
Password: 456 of 654 of zie de Polycom website voor meer informatie.

Stap 3: Provisioning server instellen
Navigeer naar Admin Settings > Network Configuration > Provisioning Server
Klik op de Select softkey
Vul bij Server URL de URL in: https://pbxconfig.business-isp.nl/app/provision
Klik op de knop Save Config
Stap 4: Herstart toestel
Indien het toestel nog niet is aangemeld, herstart dan het basisstation.

Meer ondersteuning nodig?
Voor de volledige handleiding zie pagina 8 van de polycom handleiding

Kun je nog steeds niet bellen of gebeld worden?
Controlleer dan of de laatste firmware is geinstalleerd, lees hier meer.