Nummerweergave aan- of uitzetten

24-03-2020 10:58

Deze instructie beschrijft het wijzigen van de nummerweergave voor uitgaande gesprekken en werkt in combimatie met de UC/PBX en Grandstream toestellen.

Nummerweergave aan of uitzetten (toestel instelling)
Dit kan eenvoudig bepaald worden op het toestel en kan worden ingesteld als vaste instelling of per gesprek.
Uitbellen zonder nummerweergave ofwel anoniem of uitbellen met nummerweergave.
Welk telefoonnummer er gebruikt wordt voor nummerweergave, kan bepaald worden in het UC/PBX Manager portal, lees hier meer.

Vaste instelling*:
Toets *30 voor uitbellen zonder nummerweergave
Toets *31 voor uitbellen met nummerweergave

Per gesprek:

Toets *67 voor uitbellen zonder nummerweergave
Toets *82  voor uitbellen met nummerweergave

*) Deze instelling is actief totdat deze wordt gewijzigd, ook na een herstart van het toestel.

Labels: Anoniem, caller id, Nummerherkenning