Eerste gebruik en instellen voicemail

29-11-2019 14:33

Deze instructie is voor het eerste gebruik inzake het instellen van uw voicemail.

Voordat u gebruik kunt maken dient de functie voicemail geactiveerd te worden.
Voor voicemail op de PBX, kunt u dit eenvoudig zelf doen via de PBX Manager, lees hier meer.
Voor voicemail op mobiel kunt u hierom verzoeken door contact op te nemen met de helpdesk van uw aanbieder.

Wanneer de voicemail functie geactiveerd is ontvangt u een mail of SMS met uw voicemail PIN code / wachtwoord.
Als eerste dient u uw PIN code / wachtwoord te wijzigen en een persoonlijke boodschap in te spreken.

Stap 1: Wijzigen en instellen eigen PIN code / wachtwoord
Bel met uw mobiel naar 1233
Voer de tijdelijke PIN code / wachtwoord in.
Kies in het menu optie 0 voor opties.
Kies in het menu optie 5 voor wachtwoord.
Voer uw nieuwe PIN code / wachtwoord in, tweemaal.

Stap 2. Audio boodschap inspreken
Navigeer naar menu optie 0 en daarna menu optie 1,2,3 of 4 afhankelijk van de wens.
Als u kiest voor optie 1, 2, 3 of 4 dan wordt er gevraagd om uw bericht na de toon in te spreken en aan het eind op # te drukken om op te slaan.

Na het inspreken zijn de volgende opties beschikbaar.
Optie 1: bericht accepteren
Optie 2: ingesproken bericht beluisteren
Optie 3: bericht opnieuw inspreken

Voor de meest gebruikte functies zoals afluisteren en inspreken van voicemail, lees hier meer.
Voor het volledige menu en alle menu opties, lees hier meer.
Voor gebruik van mobiel voicemail in het buitenland, lees hier meer.