Veel gebruikte functies voicemail

29-11-2019 15:19

Deze instructie is voor het gebruik van uw voicemail.
Voor het in gebruik nemen en het eerste gebruik van uw voicemail lees hier meer.

Voor het volledige menu en alle menu opties lees hier meer.

Stap 1. Voicemail bellen

Bel naar uw voicemail door te drukken op uw voicemail toets, of bel naar 1233
Hierin wordt gevraagd naar uw PIN code / wachtwoord*.

* Optioneel kan er gevraagd worden naar uw mailboxnummer ofwel toestelnummer.

Stap 2. Voicemail afluiteren

Maak de keuze voor menu optie 1:  Voicemail afluisteren.
De berichten worden afgespeeld, eerst zal het nummer van de beller worden voorgelezen en daarna het bericht.
Optie 3: Geavanceerde opties
Optie 5: Bericht herhalen
Optie 6: Volgende bericht
Optie 7: Bericht verwijderen
Optie 8: Bericht naar andere gebruiker te sturen*
Optie 9: Bericht op te slaat
Optie *: Help en menu herhalen
Optie #: Stoppen en gesprek beëindigen.

*) Niet beschikbaar bij gebruik VaMo 1.

Stap 3. Audio boodschap inspreken
Navigeer naar menu optie 0 en daarna menu optie 1,2,3 of 4 afhankelijk van de wens.
Als u kiest voor optie 1, 2, 3 of 4 dan wordt er gevraagd om uw bericht na de toon in te spreken en aan het eind op # te drukken om op te slaan.

Na het inspreken zijn de volgende opties beschikbaar:
Optie 1: bericht accepteren
Optie 2: ingesproken bericht beluisteren
Optie 5: bericht opnieuw inspreken

Voor het volledige menu en alle menu opties, lees hier meer.