VPN aanzetten GAC2500

07-03-2016 16:40

Dit is een handleiding om de ingestelde vpn aan te zetten op het toestel.

1. Open het snel menu ( beweeg uw vinger van boven naar beneden op het scherm )

2. Tik op het instelling icoontje, u krijgt nu de normale instellingen menu ( tandwieltje )

3. Scroll helemaal naar beneden en klik dan op "Advanced settings"

4. Tik vervolgens op "Wireless & network"

5. Tik vervolgens op "VPN"

6. Tik vervolgens op de VPN die ingesteld is

7. Tik daarna op "Connect"

8. U krijgt nu te zien dat de VPN "Connected" is en boven aan in de balk staat een VPN icoontje afgebeeld