Verkorte toestel instructie GXP2130 en hoger

06-08-2018 01:13

Deze aanvullende toestel instructies zijn voor de toestellen GXP2130 en hoger en bij gebruik van de BLF knoppen. (programeerbare knoppen)

Bellen

Voer het nummer in en neem de hoorn op.

Doorverbinden met ruggenspraak (met BLF knoppen)
U heeft een geprek actief.
Druk op de BLF knop van uw collega, het toestel van de collega gaat over.
Na de ruggenspraak druk op de knop Transfer gevolgd door de knop Lijn 1, knipperende lijn links boven.

Doorverbinden zonder ruggenspraak
Druk op de transfer knop
Voer het nummer in of druk op de geweste BLF knop om het gesprek door te verbinden.

Gesprek in de wacht zetten
Druk op de toets Pauze of Transfer knop.
Om het gesprek terug te halen klik op de knop Lijn 1, knipperende lijn links boven.

Gesprek overnemen van specifiek toestel
Voer ** gevolgd door het toestelnummer in of gebruik de MPK of VPK knop.
Bijvoorbeeld **201

Gesprek overnemen van groep
Voer *8 in of gebruik de MPK of VPK knop.