DECT handset koppelen aan basis station

10-06-2014 13:54

Deze instructie is voor de Grandstream DP715/710 DECT handset en basis station.

Stap 1:

Haal de stroomadapter los van het basis station en plug hem er weer in.

Stap 2:

Ga op de handset naar het menu door op de rechter functie knop te drukken.
Ga vervolgens met de navigatie knoppen naar "Handset" en druk weer de rechter functie toets in.

Stap 3:

Ga vervolgens weer met de navigatie knoppen naar "Registration" dit is de laatste optie.

Druk weer op de rechter functie toets, u bevindt zich dan in het registratie menu.

Stap 4:

Selecteer vervolgens "Register" en hierna "Base 1".

Vul het System PIN: in met 0000 en druk weer op de rechter functie knop

Het toestel zal verbinding maken met het basisstation.

Hierna zal er in het scherm weergegeven worden of de handset gekoppeld is.