Handleiding WP820 WP822 WP830

24-07-2020 13:00

Doorverbinden met ruggespraak:

1. Druk op de "Transfer" toets tijdens een gesprek en toets het nummer in waar je naar door wilt verbinden.

2. Druk op de "Attended" toets.

3. Nadat het ingetoetste nummer opneemt kan de overdrager op "Confirm" drukken om het gesprek door te zetten.

3.2. Als de gebruiker op "Split" toets drukt kan hij nu met het 2e toestel praten, terwijl het 1e toestel in de wacht staat.

3.3. druk nogmaals op de "Transfer" toets en daarna op "Confirm" om het gesprek door te zetten.

Doorverbinden zonder ruggespraak:

1. Druk op de "Transfer" toets tijdens een gesprek en toets het nummer in waar je naar door wilt verbinden.

2. Druk op de "Blind" toets.

3. het gesprek wordt nu doorverbonden naar het ingetoetste nummer.

DND modus:
1. Om DND modus in of uit te schakelen navigeert u naar Menu -> Settings -> Call Settings -> Do not disturb.

2. Hier kunt u kiezen om DND aan of uit te zetten.

Call Fowarding:

1. Navigeer naar Menu -> Settings -> Call Settings -> Call Forward.

2. Selecteer voor welk account Call forwarding wordt ingesteld.

3. Zet "Call Forward" op "On" en druk op Save.