Fritzbox firmware / software bijwerken (automatisch)

10-06-2014 13:22

Deze instructie is om de firmware / software van een AVM Fritzbox bij te werken middels de live update functie. Wij raden u aan om de handmatige update procedure te gebruiken.

Let op!
Mocht u geen of weinig ervaring hebben met het bijwerken van de firmware / software adviseren of wanneer uw internetverbinding cruciaal is, bijvoorbeeld omdat u ook telefonie gebruikt, dan adviseren wij u dit te laten uitvoeren door uw systeembeheerder of door uw telecom beheerder. Klik hier voor een instructie voor van de AVM herstel procedure

Navigeer naar de webpagina van uw fritzbox. Controleer het label aan onderzijde van de modem voor de exacte details en inloggegevens.
Ga achtereenvolgens naar Wizards en klik op Firmware Update.

Als er nieuwe firmware beschikbaar is, dan worden zowel de oude als de nieuwe firmware onder elkaar getoond.

Klik op: Start Firmware Update Now.

Het modem zal nu de nieuwe firmware downloaden van internet en in uw modem laden. Tijdens dit proces zal het 'INFO' lampje op het modem blijven knipperen. Als de nieuwe firmware geladen is, kan het in sommige gevallen voorkomen dat het modem herstart. Dit kan ongeveer 5 minuten duren.