Nummerweergave instellen voor uitbellen

24-03-2020 12:12

Deze instructie beschrijft het wijzigen van de nummerweergave voor uitgaande gesprekken binnen het UC/PBX Manager portal.
Voor het in of uitschakkelen van nummerweergave per gesprek, lees hier meer.

Nnummerweergave wijzigen voor uitbellen
Het is mogelijk om per account op de PBX de nummerweergave in te stellen.
Dit kan gedaan worden, via de UC/PBX Manage, door de beheerder of door de gebruiker.

Log in op het UC/PBX Manager portal
Navigeer naar My profile > Settings > Caller ID
Selecteer hier het standaard Caller ID ofwel nummerherkenning.
Klik op Save om op te staan.

Labels: caller id, Nummerherkenning, nummerweergave