Installatie en gebruik PBX CRM Click2Call

Deze instructie is voor het starten en activeren installeren de Hosted PBX Connect Click2Call Chrome Extention.

Stap 1: Installatie Chrome extention
Voeg de CRM Click2Dial plugin toe aan Google Chrome.
Klik op + TOEV. AAN CHROME en klik op Extentie toevoegen
Na de installatie is er, recht an de adres balk, een blauw icoon met 3 witte strepen zichtbaar.

Stap 2: Instellen account gegevens
Klik op het CRM Click2Dial icoon

Zet Thirdlane integration (recommended) op AAN en klik op connection.
Hier kunt u inloggen met de gegevens van uw Hosted PBX aansluiting.
Server address: pbx.business-isp.nl
Deze gebruikersnaam begint met letters gevolgd door uw toestelnummer, bijvoorbeeld: abcd-101

Hierna is de extentie gereed voor gebruik. Op een website kunnen telefoonnummers geselecteerd worden en bij klikken met de rechter muis kan gekozen worden voor Call.
Als een website gebruik maakt van het juiste protocol / formaat van vermelden van een telefoonnummer, dan verschijnt er een telefoon icoon naast het nummer, hier kunt u direct op klikken.

Ook is het mogelijk telefoonnummers automatisch te detecteren, helaas werkt dit, gezien de verschillende methode hoe telefoonnummers op website gebruikt worden niet optimaal.

Wanneer u zelf een website maakt dient het protocol tel: of callto: gebruikt te worden.

Klik hier voor de installatie van de PBX Connect applicatie.