Hosted Mobiel internet instellingen iOS

Wanneer u een Hosted PBX mobiel abonnement afneemt met internet, dan ontvangt uw toestel een SMS met alle nodige instellingen, na opnenen kan er gekozen worden voor installeren.  Mocht u dit bericht onverhoopt niet ontvangen hebben, dan kunt u onderstaande instellen handmatig instellen gebruiken. De exacte stappen per toestel merk en model verschillen.

Instellingen voor Android, klik hier.

Hieronder de instructies voor IOS:

Navigeer naar de "APN-instellingen"
Ga naar de instellingen van uw iOS device
Klik nu op Mobiel netwerk
Vervolgens klikt u op Mobiel datanetwerk

Het instellen van de APN-instellingen
Onder MOBIELE DATA, klik op APN en vul hier apnmobiel.nl in
Vervolgens past u de gebruikersnaam aan naar internet
Nu vult u bij wachtwoord ook internet in

Druk op Opslaan.

Alle overige instellingen dienen niet aangepast te worden en/of zijn niet relevant.

Let op!
Het kan zijn dat wanneer deze instellingen niet juist zijn ingesteld u wel in Nederland gebruik kunt maken, maar niet in het buitenland.
Tevens dient voor gebruik in het buitenland de functie Roaming in te schakelen. Voor uitleg over het inschakelen van Roamin op uw toestel zie de handleiding van uw toestel.