Gesprekstarieven opzoeken

04-03-2019 16:38

Via het klantenpaneel kunnen de actuele tarieven worden opgezocht per bestemming en prefix. In totaal zijn er meer dan 15.000 bestemmingen en prefixen. Zo kunnen bestemmingen binnen een land verschillende trarieven hebben.

Stap 1: Inloggen op het klantenpaneel
Login op het klantenpaneel van uw aanbieder.

Stap 2: Gesprekstarieven
Standaard zal het klantenpaneel openen met alle openstaande facturen.
Navigeer naar Tarieven > Gesprekstarieven
Vul hier het telefoonnummer of prefix in en klik op Tarief opzoeken.
Een prefix is bijvoorbeeld 0049 voor Duitsland of 0032 voor Belgie.

Let op! Wanneer uw tariefplan of abonnement recent is gewijzigd, kan het tot 24 uur duren voor de juiste prijzen zichtbaar zijn.