Provisioning Yealink draadloze toestellen - handmatig

10-08-2023 16:14

Deze instructie is voor het instellen van de provisioning van een Yealink toestel.
Klik hier voor Uitleg en kosten automatische configuratie toestellen (provisioning).

Stap 1: Achterhalen IP adres van het basisstation
Klik op de menu op op de handset.
Navigeer naar Status > Basis
Hier zal het IP adres worden weergegeven.

Stap 2: Inloggen op het basisstation
Vul het IP adres van het basisstation in een webbrowser in en druk op enter.
Username: admin
Password: admin of vraag dit aan de helpdesk.

Stap 3: Provisioning server instellen
Navigeer naar Setting > Auto provisioning
Vul bij Server URL de URL in: https://pbxconfig.business-isp.nl/app/provision
Klik op de knop Auto Provision Now
Klik op Confirm

Stap 4: Herstart toestel
Indien het toestel nog niet is aangemeld, herstart dan het basisstation.

Kun je nog steeds niet bellen of gebeld worden?
Controlleer dan of de laatste firmware is geinstalleerd, lees hier meer.