Doorverbinden met een Grandstream toestel GXP2130 of hoger

12-09-2022 15:16

Deze instructie beschrijft het doorverbinden van een telefoongesprek met een Grandstream GXP2130 of hoger.

Doorverbinden zonder ruggenspraak
Tijdens een gesprek druk op de knop Transfer onder het display.
Voer het nummer in om naar door te verbinden.
Druk vervolgens op BlindTrnf.
Het gesprek zal worden doorverbonden.

Voorbeeld:
Transfer > toestelnummer > BlindTrnf

Doorverbinden met ruggenspraak
Tijdens een gesprek druk op de knop Transfer onder het display.
Voer het nummer in om naar door te verbinden.
Druk vervolgens op AttTrnf.
Er zal een tweede gesprek worden opgezet, waarmee u ruggenspraak kunt houden.
Druk vervolgens op Transfer om het gesprek door te verbinden.

Voorbeeld:
Transfer > toestelnummer > AttTrnf > ruggenspraak > Transfer

Doorverbinden met BLF knoppen
Tijdens een gesprek druk op de gewenste BLF knop.
Er zal een tweede gesprek worden opgezet, waarmee u ruggenspraak kunt houden.
Druk vervolgens op Transfer om het gesprek door te verbinden.

Voorbeeld:
Transfer > BLF knop > ruggenspraak > Transfer

Labels: doorverbinden, ruggenspraak