Yealink firmware bijwerken

06-09-2021 00:00

Deze instructie beschrijft het handmatig bijwerken van de firmware van een Yealink toestellen.

Stap 1: Download de laatste firmware bestanden
Basisstation W52P of W56B
Handset W52H of W56H
Voor overige toestellen, zoek het model op de Yealink website.

Stap 2: Achterhalen IP adres van het basisstation
Klik op de menu op op de handset.
Navigeer naar Settings > Basis
Hier zal het IP adres worden weergegeven.

Stap 3: Inloggen op het basisstation
Vul het IP adres van het basisstation in een webbrowser in en druk op enter.
Username: admin
Password: admin of vraag dit aan de helpdesk.

Stap 4: Bijwerken firmware basisstation of vast toestel
Navigeer naar Phone > Upgrade of Settings > Upgrade
Klik bij Select And Upgrade Firmware op Bestand kiezen en selecteer het gedownloade bestand.
Klik op Upgrade

Stap 5: Bijwerken handset firmware (bij DECT)
Klik bij Select and Upgrade Handset Firmware op Bestand kiezen en selecteer het gedownloade bestand.
Klik op Upgrade

Provisioning server instellen?
Om meer te lezen over het instellen van de provisioning server voor automatische configuratie, lees hier.