Aanpassingen Grandstream toestel via PBX Manager

04-11-2022 00:00

Deze instructie beschrijft het instellen van enkele specifieke instellingen voor op Grandstream toestellen via de PBX Manager.

Instructie:
Navigeer naar Accounts > Devices
Klik op de regel van het betreffende device / toestel.
Onder Settings kunnen specifieke waardes ingesteld worden.

Voorbeeld:

Hieronder een lijst met de beschikbare opties:

Name Value Description Default
grandstream_display_language nl Display Language en
grandstream_auto_attended_transfer 0 Transfer Method Blind Transfer
grandstream_call_waiting 1 Uitschakelen wisselgesprek 0
grandstream_speaker_ring_volume 1 t/m 7 Instellen vast ring tone volume Device setting
grandstream_lan_port_vlan 0 t/m 4095 VLAN ID toestel 0
grandstream_pc_port_vlan 0 t/m 4095 VLAN ID PC poort 0
grandstream_wifi_essid   WiFi SSID
grandstream_wifi_password   WiFi Password
grandstream_firmware_path
Zie versies

Firmware versies:
pbxconfig.business-isp.nl/app/grandstream/resources/firmware/Release_GXP2130_1.0.7.97
pbxconfig.business-isp.nl/app/grandstream/resources/firmware/Release_GXP2130_1.0.8.56
pbxconfig.business-isp.nl/app/grandstream/resources/firmware/Release_GXP2130_1.0.9.135
pbxconfig.business-isp.nl/app/grandstream/resources/firmware/Release_GXP2135_1.0.7.97
pbxconfig.business-isp.nl/app/grandstream/resources/firmware/Release_GXP2135_1.0.8.56
pbxconfig.business-isp.nl/app/grandstream/resources/firmware/Release_GXP2135_1.0.9.135

Labels: custom, default, extra functies, speciaal, taal, vlan, volume, wifi