Instellen actie bij geen antwoord

16-09-2022 13:59

Deze instructie is voor het instellen van de actie bij geen antwoord in een Ring Groep. (Destination no anwser)

Er zijn twee opties, namelijk:
1. Via een extra Ring Groep, gemakkelijk te wijzigen via Dashboard widget.
2. Via het Dialplan, als permanente instellingen.

Instellen via Ring Groep (aanbevolgen)
Navigeer naar Applications > Ring Groeps
Maak een extra Ring Groep aan door op Add te klikken.
Naam: Geen antwoord
Extension: 890
Greeting: Selecteer de gewenste boodschap. (optioneel)
Ring Group Forward: Vul de nummer(s) in waar naartoe dient te worden doorgeschakeld.

Overige instellingen zijn optioneel, voor uitleg over alle instellingen van een Ring Groep, lees hier meer.

Instellen via Dialplan
Navigeer naar Dialplan > Inbound Routes
Klik op het betreffende nummer
Voeg een extra regel toe.
Tag: action
Type: destination_number
Data: vul hier het nummer in waar naartoe dient te worden doorgeschakeld.
Klik op Save